Voorbereidingen met Smartie

Oefenboek

Zoekt u een oefenboek, waarmee u uw kind goed kan voorbereiden op het maken van de cito toets? Kijk dan eens naar de boeken van Smartie. Smartie biedt oefenboeken aan, die speciaal zijn ontwikkeld om kinderen voor te bereiden op de cito toets en andere zoals de IEP, Dia, Boom en ROUTE-8 toetsen. De boeken zijn samengesteld door een team van ervaren professionals en bieden een uitstekende aansluiting op het hedendaagse onderwijs.

Dat betekent dat de stof aansluit op de lesstof die uw kind in de klas krijgt aangeboden. Daarnaast is er zorg gedragen voor opgaven met een vraagstelling die gelijk is aan die in de LVS-toetsen zoals de IEP, Dia, Boom, ROUTE-8 en Cito, zodat de boeken een effectieve bevordering stimuleren.

De vraagstelling in de cito toets

In de cito toetsen wordt een bepaalde manier van vragen stellen gebruikt, waar sommige kinderen veel moeite mee hebben. Doorgaans zijn de gewone toetsen in de klas en het oefenmateriaal in de dagelijkse lesstof net even anders dan vragen zoals die in de cito toetsen worden gesteld.

Daardoor kan het gebeuren dat uw kind op een cito toets onverwacht lager scoort dan u van hem of haar gewend bent op basis van de resultaten in de klas. Het helpt dan om met een oefenboek aan de slag te gaan, zodat uw kind went aan het maken van cito toetsen.

De hedendaagse methoden

Wanneer u met uw kind wil gaan oefenen voor de LVS-toetsen, zoals de IEP, Dia, Boom, ROUTE-8 en Cito, is het wel van belang dat u daarvoor materiaal kiest dat aansluit bij het hedendaagse onderwijs. Immers, als u andere methoden gaat introduceren brengt u uw kind alleen maar meer in verwarring. Met de boeken van Smartie zit u altijd goed.

De boeken zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een naadloze aansluiting op de stof die uw kind op school krijgt aangeboden. Daarnaast komen ze ook tegemoet aan de leerbehoeften van uw kind. Met de oefenboeken van Smartie haalt u dan ook een effectieve extra lesmethode in huis.

Owl Age12 3