Slimme uil online

Online oefenportal

Ons Slimme uil team is een geruime tijd druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw online adaptief oefenportaal. Hier kunnen leerlingen zowel op school als thuis oefeningen maken die geschikt zijn voor de verschillende leervolgsystemen zoals IEP en CITO.

Vanuit het portal zullen ouders en scholen inzicht krijgen op de voortgang van de leerlingen.  Het online oefenplatform is aan het eind van de ontwikkelfase en zal in eind december 2022 beschikbaar zijn voor leerlingen en scholen

Digitalisering in het onderwijs

Slimme uil gaat met de tijd mee. Digitalisering is een fenomeen waar we steeds meer mee te maken krijgen, zeker sinds de afgelopen jaren. Het is daarom van belang om hierin mee te gaan en te weten hoe kinderen op de beste manier bereikt kunnen worden, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de inhoudelijke kwaliteit.

Wij bij Slimme uil vinden het wel belangrijk dat er een hybride vorm van onderwijs gegeven moet worden. Alleen digitaal of alleen schriftelijk is niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij zowel via oefenboekjes als online ondersteuning aan.

Waarom Slimme uil online?

Slimme uil is een online oefenplatform dat speciaal is ingericht voor het primair onderwijs in Nederland. Met Slimme uil haal je het beste uit jezelf naar boven ter voorbereiding op zowel de CITO- als de IEP-toetsen én voor je algemene ontwikkeling.

Dit doet Slimme uil door slimme adaptieve algoritmes toe te passen bij de gemaakte opgaven. Hierdoor word je altijd uitgedaagd op je eigen niveau, maar tegelijkertijd wordt ervoor gezorgd dat je jezelf blijft ontwikkelen. Slimme uil groeit dus met jou mee. Zo kan je gericht oefenen, of je nou tekorten wilt wegwerken of op zoek bent naar meer uitdaging.