Rekenen groep 6

Rekenen is één van de kernvakken op de basisschool en ook in groep 6 zal uw kind de Citotoets rekenen moeten maken. Omdat het vak rekenen gedurende de hele schoolcarrière van uw kind terug zal blijven komen, is het van groot belang dat er geen hiaten ontstaan. Wanneer er eenmaal een achterstand is ontstaan, zal deze immers, zonder verder ingrijpen, alleen maar groter worden.

De kans is groot dat uw kind dan in de volgende groep of later in het middelbaar onderwijs, uit gaat vallen bij rekenen. Daarom is het van belang om het rekenen in groep 6 goed te ontwikkelen. De Oefenboeks van Smartie helpen daarbij.

Oefenboek Rekenen Groep 6 als extra ondersteuning

De Oefenboek Rekenen Groep 6 is een uitstekend middel om uw kind te helpen bij het ontwikkelen van de rekenvaardigheden die in groep 6 nodig zijn. De oefeningen sluiten aan bij wat uw kind op school leert en zijn een goede manier om uw kind voor te bereiden op de Citotoets.

Door veel te oefenen met zorgvuldig geselecteerde opgaven in de Oefenboek Rekenen groep 6, zal uw kind stap voor stap het rekenen beter onder de knie krijgen. Zo kan uw kind uiteindelijk met meer zelfvertrouwen aan de Citotoets beginnen.

Rekenen groep 6 thuis oefenen

Kinderen rekenen in groep 6 op school iedere dag. Voor een kind dat rekenen moeilijk vindt of zelfs al achterstanden heeft opgelopen, betekent dat iedere dag een confrontatie met lastige opgaven en moeilijke sommen. Door uw kind extra te laten oefenen met rekenopgaven kunt u ervoor zorgen dat uw kind de rekenvaardigheden beter ontwikkelt en zo met meer zelfvertrouwen de rekenkennis kan vergroten.

De materialen van Smartie zijn speciaal hiervoor ontwikkeld door een team van professionals. U kunt de materialen gebruiken voor bijles, maar het is ook zeer geschikt voor thuisgebruik; de ideale manier om uw kind optimaal voor te bereiden op de Citotoetsen.

Owl Age12 3