Prisma

Prisma: Alles wat je moet weten over de populaire online fotobewerkingsapp

Met de stijgende populariteit van digitale fotografie, is het geen verrassing dat veel mensen de basisprincipes van fotobewerking, post-processing en kunstmatige intelligentie versneld leren. Eén van de meest populaire apps die ze gebruiken om erbij betrokken te zijn, is Prisma. Dit artikel zal dieper ingaan op wat Prisma is, hoe je het kunt gebruiken en wat de voordelen zijn.

Wat is Prisma?

Prisma is een fotobewerkingsapp ontwikkeld door het bedrijf Prisma Labs dat in 2016 werd opgericht. Het bedrijf is gebaseerd in Moskou, Rusland, en heeft verschillende internationale teams die voortdurend aan de app werken.

De app stelt gebruikers in staat om afbeeldingen te bewerken met behulp van kunstmatige intelligentie. Het gebruikt een reeks technieken die aangeduid worden als “prisma- Effecten”. Deze effecten zijn gebaseerd op verschillende stijlen van echte kunstenaars zoals Picasso, Mondriaan en Kandinsky.

Hoe werkt Prisma?

Prisma maakt gebruik van een combinatie van kunstmatige intelligentie, neuronale netwerken en computer graphics om foto’s te verwerken in stijlen van wereldberoemd kunstenaars. De app maakt gebruik van een algoritme dat gebaseerd is op patroonherkenning.

Het algoritme gebruikt complexe patronen in de geüploade foto’s en vervolgens begint het de foto’s te transformeren met behulp van een combinatie van kunstmatige intelligentie, neuronale netwerken en computer graphics.

Deze technologieën zijn krachtige middelen waarmee de app in staat is om afbeeldingen echt om te vormen tot digitale schilderijen.

Hoe gebruik je Prisma?

Er zijn vrijwel geen beperkingen bij het gebruik van Prisma. Om te beginnen met het verwerken van foto’s met behulp van de Prisma-app, moet je alleen maar tussen de verschillende filters in de app zappen en de verschillende effecten bekijken die worden aangeboden. Daarna kun je de filter selecteren die je wilt toepassen op je foto en vervolgens de optie ‘apply’ kiezen, waarna je foto direct naar je scherm wordt verzonden.

Voordelen van Prisma

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Prisma. Als eerste levert het toegang tot een reeks krachtige filters uit verschillende stijlen, die je normaal gesproken alleen zou vinden in premium fotobewerkingssoftware.

Ten tweede is de app gebruiksvriendelijk en heeft het veel handige functies, zoalsaanpassen van lichtintensiteit, vervagen, kleurcorrigeren en beletteren.

Ten slotte biedt het een reeks opties voor het delen van afbeeldingen met anderen, waaronder populaire sociale media-platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Enkele interessante kenmerken en functies van Prisma

Offline verwerking

Met de offline verwerkingsfunctie kun je foto’s bewerken zonder een internetverbinding. Het enige wat je hoeft te doen is de app te openen en een foto of een filter te selecteren.

Real-time verwerking

Prisma heeft ook een real-time verwerkingsfunctie waarmee je foto’s kunt bewerken terwijl ze worden genomen.

Filteroverzicht

De Prisma-app biedt ook een aantal interessante en aantrekkelijke filters. Gebruikers kunnen door verschillende stijlen zoals neo-expressionisme, fauvisme, impressionisme, abstractionisme en surrealisme bladeren. Met Prisma kun je ook toegang krijgen tot populair Prisma-materiaal zoals Wallpaper en Stickerboeken.

FAQ’s

Is Prisma gratis te gebruiken?

Ja, de Prisma-app is gratis te downloaden en te gebruiken in Android, iOS en Windows-apparaten.

Kan ik mijn foto’s bewerken met Prisma?

Ja, Prisma biedt een reeks fotobewerkingsfilters en functies waarmee je je foto’s kunt bewerken zoals het aanpassen van lichtintensiteit, vervagen, kleurcorrigeren, beletteren, offline verwerken en real-time verwerken.

Hoe kan ik mijn afbeeldingen versturen naar andere mensen met behulp van Prisma?

Prisma biedt een reeks opties om afbeeldingen te delen met anderen. Afhankelijk van je systeem kun je je afbeeldingen versturen naar anderen met behulp van diensten zoals Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp.

Kan ik de filters in Prisma aanpassen?

Ja, je kunt verschillende opties voor kleurstelling, achtergrond of lettertype selecteren om je afbeeldingen te personaliseren.

Conclusie

Prisma is een van de meest populaire fotobewerkingsapps op de markt. Met deze app kun je afbeeldingen bewerken met behulp van kunstmatige intelligentie, neuronale netwerken en computer graphics om digitale schilderijen te creëren.

Prisma biedt ook een aantal interessante filters, functies en opties voor het delen van afbeeldingen met anderen op populaire sociale media-platforms.

Om samen te vatten, met de app Prisma kun je verschillende filters toepassen op je afbeeldingen, bewerkingen toepassen in real-time en anderen uitnodigen om je afbeeldingen te bekijken.

FAQ’s

Hoeveel filters biedt Prisma?

Prisma biedt meer dan 200 kunstmatige intelligentie-filters die verschillende stijlen, zoals neo-expressionisme, fauvisme, impressionisme, abstractionisme en surrealisme, laten zien.

Kan ik bewerkingen opslaan?

Ja, je kunt je bewerkingen op elk moment opslaan in je apparaat.

Kan ik mijn afbeeldingen op hoge resolutie downloaden?

Ja, Prisma biedt de optie om afbeeldingen op hoge resolutie te downloaden.

Hoe krijg ik toegang tot de premium filters van Prisma?

Om toegang te krijgen tot de premium filters in de Prisma-app, moet je een betaald lidmaatschap activeren.

Biedt Prisma beveiligingsfuncties?

Ja, Prisma biedt verschillende beveiligingsfuncties zoals authentificatie met een wachtwoord, beveiliging tegen inbraak, back-ups en de mogelijkheid om je afbeeldingen te beveiligen met een wachtwoord.