Onder constructie

task management

Online oefenportal

Ons Smartie team is een geruime tijd druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw online adaptief oefenportaal. Hier kunnen leerlingen zowel op school als thuis oefeningen maken die geschikt zijn voor de verschillende leervolgsystemen zoals IEP en CITO.

Vanuit het portal zullen ouders en scholen inzicht krijgen op de voortgang van de leerlingen.  Het online oefenplatform is aan het eind van de ontwikkelfase en zal in september 2022 beschikbaar zijn voor leerlingen en scholen.

Waarom smartie online?

Smartie is een online oefenplatform dat speciaal is ingericht voor het primair onderwijs in Nederland. Met Smartie haal je het beste uit jezelf naar boven ter voorbereiding op zowel de CITO- als de IEP-toetsen én voor je algemene ontwikkeling.

Dit doet Smartie door slimme adaptieve algoritmes toe te passen bij de gemaakte opgaven. Hierdoor word je altijd uitgedaagd op je eigen niveau, maar tegelijkertijd wordt er voor gezorgd dat je jezelf blijft ontwikkelen. Smartie groeit dus met jou mee. Zo kan je gericht oefenen, of je nou tekorten wilt wegwerken of op zoek bent naar meer uitdaging.

Untitled design 2
task management

SLO conform

Smartie heeft talloze oefeningen voor rekenen, woordenschat, spelling, grammatica en begrijpend lezen. Het aanbod wordt constant uitgebreid door ons ervaren materiaal ontwikkelteam. De oefeningen zijn samengesteld door experts uit het onderwijs, waarbij landelijke richtlijnen van de overheid (SLO) in acht zijn genomen.

Hierdoor sluiten de oefeningen aan bij de stof op school, maar zijn ze ook zeer geschikt ter voorbereiding op de CITO- en de IEP-toetsen.

Digitalisering in het onderwijs

Smartie gaat met de tijd mee. Digitalisering is een fenomeen waar we steeds meer mee te maken krijgen, zeker sinds de afgelopen jaren. Het is daarom van belang om hierin mee te gaan en te weten hoe kinderen op de beste manier bereikt kunnen worden, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de inhoudelijke kwaliteit.

Wij bij Smartie vinden het wel belangrijk dat er een hybride vorm van onderwijs gegeven moet worden. Alleen digitaal of alleen schriftelijk is niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij zowel via oefenboekjes als online ondersteuning aan.

Untitled design 2
WhatsApp Image 2022 05 17 at 3.50.46 PM

Heb je vragen of wil je advies?

Max helpt je graag verder en kijkt er naar uit om je te spreken!