oefenen met oefenboeken

Oefenen met een oefenboek begrijpend lezen

Begrijpend lezen kan een lastig onderdeel zijn en daarom is het verstandig om dit thuis extra te oefenen met uw kind. Hiervoor kunt u onze oefenboek begrijpend lezen voor groep vier gebruiken. Hierin vindt u allerlei oefeningen die er hetzelfde uitzien als op de echte Cito-toets.

Dit zorgt voor zelfvertrouwen bij uw kind en het helpt kinderen die moeite hebben met begrijpend lezen om hier beter in te worden. De trainer bestaat uit zeven grotere taken verspreid over meer dan tachtig pagina’s. 

Oefenen met oefenboeken pakket 1

Om uw kind voor te bereiden op deze Cito-toetsen kunt u thuis samen gaan oefenen. Hiervoor is de combideal met oefenboeks voor groep vier ideaal. Dit pakket bestaat uit drie oefenboeken: taal, rekenen (basis) en begrijpend lezen.

Samen zorgt u ervoor dat uw kind alle opdrachten onder de knie krijgt en genoeg zelfvertrouwen heeft voor de echte Cito-toetsen. De opdrachten in de trainers zijn vergelijkbaar met die van de Cito-toets, waardoor u goed in kunt schatten of uw kind hier klaar voor is.

Oefenen met oefenboeken pakket 2

Met de combideal oefenboeken voor groep vier kunt u samen met uw kind oefenen en ervoor zorgen dat hij of zij vol vertrouwen de Cito-toetsen kan maken. Dit pakket bestaat uit de volgende drie trainers: taal, rekenen (gevorderd) en begrijpend lezen.

Het voordeel van een pakket is dat u alle onderdelen kunt oefenen met uw kind. Ook bespaart u geld door een bundel te kopen in plaats van de losse trainers. Hoe meer kinderen oefenen, hoe beter ze onderdelen onder de knie krijgen en hoe makkelijker de Cito-toetsen zijn.

Owl Age12 3