↓ 7%

Combi deal | Woordenschat groep 6 | B-M-E

Mensen met een grote woordenschat kunnen makkelijk nadenken over allerlei thema’s. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om zichzelf precies uit te drukken en kunnen een goede indruk achterlaten bij anderen. Het is belangrijk dat kinderen een woordenschat ontwikkelen waarmee ze de wereld om hun heen kunnen begrijpen.  

De meeste basisschoolleerlingen pikken vanzelf genoeg vocabulaire op door de lessen die ze krijgen op school en het taalgebruik van hun omgeving. Als echter blijkt dat een kind achterloopt op het gebied van de woordenschat dan is het belangrijk dat daar iets aan wordt gedaan zodat het geen invloed heeft op de verdere ontwikkeling. 

De boekjes van de ‘Combi deal woordenschat’ werken vanaf het huidige niveau van de leerling toe naar de leerdoelen die de overheid heeft opgesteld. Ze beginnen elk jaar met makkelijke opdrachten die het zelfvertrouwen van het kind versterken. Daarna worden moeilijkere woorden geïntroduceerd zodat het kind de woorden leert gebruiken die voor zijn of haar leerjaar gevraagd worden. 

Oorspronkelijke prijs was: €53,85.Huidige prijs is: €49,95.

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Artikelnummer: 9789492550781 - 9789492550798 - 9789492550804 Categorieën , , Tags , ,