Cito spelling groep 7

Cito spelling groep 7

Zoekt u materiaal om te oefenen voor de cito spelling in groep 7? Dan kunnen de boeken van Smartie u verder helpen. De oefenboek Taal Groep 7 is speciaal ontwikkeld om kinderen in groep 7 te ondersteunen bij het verhogen van hun taalniveau en om te oefenen om betere resultaten te behalen op de cito toets.

Dit is gerealiseerd door de vraagstelling van de opgaven in de oefenboek gelijk te maken aan de vraagstelling in de cito toets. Hierdoor kan uw kind effectief oefenen met het soort vragen die hij of zij ook in de cito toets kan verwachten. Door te wennen aan dit type vraagstelling kunnen er betere resultaten worden geboekt op de toets.

Spellingsregels leren

Spelling is niet voor ieder kind even makkelijk. Het draait vooral om het aanleren van veel regels en de vele uitzonderingen hierop, en vervolgens om het correct toepassen van die regels. Waar het ene kind daar zijn hand niet voor omdraait, is dat voor de ander een waar struikelblok.

Oefening baart echter kunst, dus als uw kind moeite heeft met de cito spelling in groep 7, dan is het zinvol om extra te oefenen. Met de oefenboek Taal Groep 7 van Smartie kunt u dat gewoon thuis doen, ook als uw eigen kennis van de spellingsregels niet meer helemaal bij de tijd is. 

Opdrachten en antwoordenboek

Bij de oefenboek Taal Groep 7 hoort ook een antwoordenboek, dat u los bij kunt bestellen. Dit maakt de oefenboek tot een uitermate geschikte methode voor particulier gebruik. De lesstof, die is samengesteld door een team van professionals, sluit bovendien uitstekend aan op de stof die uw kind op school leert, zodat uw kind niet in verwarring wordt gebracht door andere stof of methoden.

In het boek vindt u tevens veel opgaven, waarmee uw kind meters kan maken met oefenen. Door de langzaam opbouwende moeilijkheidsgraad kan uw kind zijn of haar spellingsniveau stapsgewijs verhogen en optimaal oefenen voor de cito spelling in groep 7.

Owl Age12 3