Begrijpend Lezen | Groep 4 – Begin | PDF-versie

Begrijpend lezen is waarschijnlijk de belangrijkste vaardigheid die kinderen aanleren op de basisschool. Zonder begrijpend lezen kunnen ze namelijk geen enkele toegepaste vraag beantwoorden voor andere vakken.  

Als je kind moeite heeft met het interpreteren van de teksten uit zijn of haar leerjaar, dan kan de extra lesstof uit het boekje ‘Begrijpend lezen begin’ een oplossing bieden. Dit boekje begint op een aangenaam en makkelijk te begrijpen niveau en werkt dan langzaam toe naar de concepten die de leerlingen in hun leerjaar onder de knie moeten krijgen. 

Het doel van de ‘Begrijpend lezen begin’ boekjes is dat kinderen vanuit een succeservaring verder werken aan een vak waarmee ze misschien moeilijkheden hebben. Dat geeft een positieve impuls waardoor ze met plezier deze vaardigheid verder ontwikkelen. In de boekjes van Smartie worden precies op het moment dat de leerling er klaar voor is nieuwe concepten geïntroduceerd. Zo blijven kinderen bij met de lesstof die in het leerjaar wordt behandeld.   

12,95

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Artikelnummer: 9789492550453-1 Categorieën , , Tag: